Edutel staakt zakelijke dienstverlening

Nuenen, 21 maart 2018 / Geschreven door Erik Compter

Edutel BV heeft via een brief zijn zakelijke klanten in Nuenen op de hoogte gesteld van de beëindiging van de dienstverlening. In navolging van de beëindiging van de diensten van OnsBrabantNet heeft KPN, als eigenaar, besloten ook te stoppen met het merk Edutel.

Alle klanten die gebruik maakten van diensten van Edutel (via de glasvezelverbinding) hebben een brief gekregen waarin staat beschreven dat de dienstverlening ophoudt. Het bedrijf houdt zich daarbij aan de wettelijke opzegtermijn van drie maanden en stopt daarom per 1 juli 2018.

Edutel BV geeft aan dat klanten zelf een nieuwe serviceprovider kunnen gaan zoeken, maar dat zij desgewenst een aanbod van S-IP kunnen aanvragen. S-IP kan zakelijke gebruikers een aanbod op maat leveren als de Edutel-klanten het contactformulier op de site van Edutel invullen, zoals hen ook is aangegeven in de persoonlijke brief.

Tot slot geeft Edutel aan dat klanten die eerder dan 1 juli overstappen naar een andere aanbieder geen abonnementsgeld meer hoeven te betalen vanaf moment van overstappen. De opzegtermijn van drie maanden vervalt in dat geval.