Avondje CONN

De Coöperatie OnsNet Nuenen (Conn) organiseert een bijeenkomst voor haar leden om hen te informeren over de activiteiten en projecten die met medewerking van de Conn zijn en worden ontwikkeld in Nuenen.

Woensdag 22 mei, vanaf 19.30 uur

Het Klooster, Nuenen

Als belangenbehartiger van uw glasvezelnetwerk zet de Conn zich onder andere in voor innovatie en maatschappelijke doelen. Wij vinden het belangrijk dat het netwerk altijd optimaal functioneert, maar ook dat we activiteiten via glasvezel ontwikkelen die de inwoners van Nuenen helpen in de vorm van digitale oplossingen. Denk daarbij aan langer thuis wonen voor ouderen, innovatie in het onderwijs en het gratis WiFi-netwerk in het centrum.

Wij nodigen de leden van de Conn uit deel te nemen aan een Avondje Conn. Wij hopen u volledig te kunnen informeren over onze activiteiten, maar we hopen ook het gesprek met u aan te gaan. Bovendien hopen we Nuenenaren te inspireren voor nieuwe projecten waarbij de Conn een rol kan vervullen.

Het programma

Na de ontvangst met een kop koffie of thee, zal de Conn een presentatie verzorgen waarna u op de hoogte bent van de projecten die met behulp van het glasvezelnetwerk in Nuenen worden ontplooid. We hebben tevens twee gastsprekers uitgenodigd die een blik werpen op de mogelijkheden en de toekomst van glasvezelconnectiviteit.

19.30 uur – inloop / koffie / thee

20.00 uur – aanvang Avondje Conn

  • Willem Ligtvoet, voorzitter Conn
  • Paul Naastepad, Eurofiber

korte pauze

  • Lorna Goulden, The Things Network

21.45 uur – Afronding en aansluitend borrel

22.30 uur – Einde

Voor en na het programma is er de mogelijkheid voor vragen en ideeën.

Komt u?

Het Avondje Conn vindt plaats op woensdag 22 mei, vanaf 19.30 uur. U bent van harte welkom in Het Klooster in Nuenen.

Toegang is gratis. U kunt zich aanmelden door een mailtje te sturen naar info@connuenen.nl onder vermelding van Avondje Conn.