Glasvezeldiensten

Op het glasvezelnetwerk in Nuenen zijn diverse service providers actief, ofwel aanbieders van diensten. Als u beschikt over een glasvezelaansluiting, kunt u zich abonneren op internetdiensten, televisiediensten en telefoniediensten of een combinatie daarvan.

Verschillende aanbieders

De eerste jaren had u daarin geen keuze tussen verschillende service providers. Onder de naam OnsNet Nuenen, later vervangen door OnsBrabantNet, was er één dienstenleverancier. OnsBrabantNet is tot februari 2018 leverancier van diensten in Nuenen geweest. De coöperatie heeft zich ingezet voor een ruimere keuze en sinds 2013 is een aantal nieuwe providers toegelaten.

Sinds juni 2016 kunnen alle partijen die diensten in Nuenen willen leveren, actief worden op het netwerk. Dat betekent dat u als bewoner van Nuenen inmiddels een ruime keuze hebt.

Door uw postcode in de geven bij eindelijkglasvezel.nl ziet u uit welke providers en welke pakketten u kunt kiezen.

De Coöperatie kan niet helpen bij storingen

De coöperatie staat los van de service providers. Met betrekking tot de diensten die u afneemt, zult u voor vragen, klachten, informatie over storingen of anderszins, contact dienen op te nemen met uw service provider.

Bij Projecten ziet u welke andere diensten er beschikbaar zijn op het netwerk in Nuenen.