Coronacrisis: Avondje Conn en Workshop IoT uitgesteld

Nuenen, 30 maart 2020 / Geschreven door Erik Compter

Helaas zien ons genoodzaakt om het Avondje Conn en de Workshop IoT uit te stellen tot na de zomer. Vanwege de beperkingen die de coronacrisis ons allen oplegt, is het niet mogelijk om evenementen te organiseren; een maatregel die wij alleen maar van harte ondersteunen.

Nieuwe pogingen in het najaar

Het Avondje Conn stond voor woensdag 13 mei op de agenda. Zodra we allen meer weten over de verdere ontwikkelingen omtrent de coronamaatregelen, zal het bestuur van de Conn een nieuwe datum vaststellen. Wij gaan vooralsnog uit van een avond in september of oktober. Vanzelfsprekend houden we u op de hoogte.

Voor de Workshop IoT was nog geen datum vastgesteld, maar het was de bedoeling om dit in april of mei te organiseren. Ook dit evenement zullen we vooralsnog uitstellen tot in het najaar.

Het spijt ons natuurlijk dat we beide evenementen moeten verzetten.

Betrouwbaar glasvezelnetwerk biedt veel vermaak

Tegelijkertijd zijn we trots op het glasvezelnetwerk van Nuenen, een netwerk dat iedereen in tijden van thuisblijven veel kan brengen. Het biedt ons en u de mogelijkheid om familie en vrienden op zijn minst online te blijven zien en spreken. Alle tv-aanbieders hebben bovendien extra zenders beschikbaar gemaakt en via het betrouwbare internet hebt u toegang tot zeer veel diensten, informatie, games, film, muziek, podcasts, enzovoorts. Het ondersteunt u tot slot ook bij het thuiswerken in deze voor ons allemaal ongemakkelijke dagen.

Wij wensen iedereen veel gezondheid toe.