Save the date: Avondje Conn 2021

Nuenen, 5 juli 2021 / Geschreven door Erik Compter

Wij nodigen u van harte uit om op woensdag 29 september te komen luisteren en deel te nemen aan het Avondje Conn 2021. Het jaarlijkse evenement vindt plaats van 19.30 uur tot ongeveer 22.00 uur in Het Klooster in Nuenen.

Toegang is gratis

Net als vorig jaar organiseert de Coöperatie OnsNet Nuenen (Conn) een gratis bijeenkomst voor Nuenenaren om hen te informeren over de activiteiten en projecten die met medewerking van de Conn zijn en worden ontwikkeld.

Tijdens het Avondje Conn heten we u welkom met een kop koffie of thee, waarna er presentaties volgen van het Conn-bestuur en enkele gastsprekers. We bieden bezoekers natuurlijk ruimte om hun vragen te stellen en we sluiten af met een hapje en een drankje.

Aantal beschikbare plaatsen

We moeten een slag om de arm houden voor wat betreft het aantal beschikbare plaatsen in verband met de coronamaatregelen. In het gunstigste geval zijn – met een bewijs van vaccinatie of een negatieve zelftest – alle stoelen beschikbaar. De situatie kan natuurlijk nog veranderen tussen nu en eind september, dus de mogelijkheid bestaat dat het aantal plaatsen beperkt is. Daarvan brengen we u vanzelfsprekend zo snel mogelijk op de hoogte.

Programma

Wij zullen u via de website en nieuwsbrieven op de hoogte brengen van het programma.

Komt u?

Toegang is gratis. U kunt zich aanmelden door een mailtje te sturen naar info@connuenen.nl onder vermelding van Avondje Conn.