Project idee aanmelden

De CONN biedt een aantal faciliteiten ter ondersteuning van maatschappelijke en/of innoverende projecten. Naast kennis over het Nuenense glasvezelnetwerk en contacten beschikt de CONN over financiële middelen die het aanbiedt ter initiëring en ondersteuning van projecten in het kader van innovatie, cultuur, zorg en welzijn. We nodigen iedereen van harte uit om projecten of ideeën aan te melden.

Om in aanmerking te komen voor steun, is er een aantal componenten waaraan minimaal voldaan dient te worden:

 • Het project heeft een duidelijke binding met Nuenen CA;
 • Het project heeft een onmisbaar belang bij connectiviteit;
 • Het project beschikt over een eigen uitvoeringsorganisatie;
 • Het project heeft de potentie om na de samenwerkingsfase in alle facetten zelfstandig (dat wil zeggen zonder afhankelijk te zijn van de CONN-faciliteiten) te functioneren.

Graag ontvangen wij jouw plannen en ideeën en gaan we met jou daarover in gesprek. Kijk hier wat voor projecten al gerealiseerd zijn. Kijk ook een welke providers actief zijn op ons glazvezelnetwerk.

In Nuenen maakt ruim driekwart van alle huishoudens gebruik van het lokale glasvezel netwerk. De exploitatie van het netwerk is in handen van Netwerk Exploitatie Maatschappij Nuenen bv (NEM Nuenen). Er zijn twee aandeelhouders in de bv.: Coöperatie OnsNet Nuenen en Reggefiber bv, tegenwoordig 100% eigendom en onderdeel van KPN.

U kunt met CONN in contact komen via onderstaand formulier.

  Ik wil graag meer informatie over *
  Status van mijn lidmaatschapProjectideegebruik van VIP puntenAlgemeen

  Jouw naam *

  E-mail adres *

  Telefoon

  Jouw vraag / idee *