Prettig ouder worden in Gerwen begint nu

De Werkgroep Leefbaar Gerwen, Senergiek, Coöperatie OnsNet Nuenen en de dorpsraad hebben vanaf het begin een bottom-up benadering gehanteerd, waarbij de bewoners van Gerwen actief werden betrokken. Diverse bijeenkomsten, waaronder avonden met Gerwense senioren en diepte-interviews met Vrijwillige Ouderen Adviseurs, vonden plaats in de eerste helft van 2022. De resultaten zijn verwerkt in een rapport door studenten van het Summa-college.

Lees verder “Prettig ouder worden in Gerwen begint nu”

CON NUENEN ondersteunt Dwèrs op het ijs

Ook dit jaar vond de tweede editie van Dwèrs op het ijs plaats in het hart van ons dorp, van zaterdag 16 december 2023 tot en met 7 januari 2024. De Coöperatie OnsNet Nuenen vond dit evenement zo leuk dat we hebben besloten het te ondersteunen.
Dwèrs op het ijs was niet alleen een gezellig versierde schaatsbaan rondom de Aardappeleters, maar ook een warm Wintercafé met een uitgebreid programma, zowel op de ijsbaan als in het Wintercafé: van silent discoschaatsen tot prikkelarm schaatsen en van de dwèrse babes bingo tot een mannenbingo met Huub Hangop!

Lees verder “CON NUENEN ondersteunt Dwèrs op het ijs”

Brass Band Nuenen en de CONN werken samen voor project MARGOT

Op zaterdag 22 en zondag 23 oktober 2022 vindt de uitvoering plaats van MARGOT, de muzikale toneelvoorstelling over het liefdesverhaal van Margot Begemann en Vincent van Gogh. Brass Band Nuenen is de initiatiefnemer en organiserende partij van MARGOT. Door de samenwerking aan te gaan met de Coöperatie OnsNet Nuenen krijgt de uitvoering nóg een bijzondere component erbij.

Lees verder “Brass Band Nuenen en de CONN werken samen voor project MARGOT”

Hoe veilig is het Free WiFi-netwerk in Nuenen?

Het FreeWiFi-netwerk in Nuenen bestaat al jaren en er wordt goed gebruik van gemaakt, zowel door de Nuenense bevolking als door bezoekers. Op steeds meer plekken in Nuenen, Gerwen en Nederwetten worden er nieuwe toegangspunten aangebracht, zodat de dekking steeds groter wordt. De Coöperatie OnsNet Nuenen (CONN) en ITpro zorgen gezamenlijk voor het netwerk.

Lees verder Hoe veilig is het Free WiFi-netwerk in Nuenen?

Gratis lidmaatschap Coöperatie OnsNet Nuenen

Maak je gebruik van het glasvezelnetwerk in Nuenen? Dan kan je lid worden van de Coöperatie OnsNet Nuenen (CONN). Het lidmaatschap van de CONN is volledig gratis en behalve je inschrijving is er geen enkele verplichting.

Om lid te worden, verzoeken we je u op deze website je gegevens in te voeren. Deze gegevens vallen onder ons privacyreglement en worden niet beschikbaar gesteld aan providers en/of andere commerciële partijen.

Lees verder “Gratis lidmaatschap Coöperatie OnsNet Nuenen”

GoPro voor Fietsmaatjes

Ongetwijfeld ziet u ze wel eens langkomen op de fietspaden, de fietsen van Fietsmaatjes.nl. Deze organisatie zorgt ervoor dat mensen die er graag op uit gaan, maar dat niet (meer) zelfstandig kunnen, samen met vrijwilligers fietstochten kunnen maken. Samen trekken ze er op uit op een duofiets met elektrische trapondersteuning: een e-bike waarbij je naast elkaar zit.

Lees verder “GoPro voor Fietsmaatjes”