Vacatures ledenraad (V/M)

Coöperatie OnsNet Nuenen 
Het glasvezelnetwerk is inmiddels 20 jaar geleden aangelegd in Nuenen en daarmee waren wij de eerste TER WERELD die dat in een coöperatieve structuur deden. Coöperatief houdt in dat het geen commercieel netwerk was maar dat wij samen eigenaar waren. Inmiddels is de investering afgelost maar onderweg ook de helft van KPN geworden. Dat wij daardoor samenwerken met commercie kan een voor- en een nadeel zijn. Vanuit de 50% aandeelhouderschap hebben wij jaarlijks een bedrag  te besteden om innovatieve projecten te financieren voor ons dorp.

En omdat wij een maatschappelijk doel t.b.v. Nuenen nastreven, zou het goed zijn als de ledenraad enigszins een afspiegeling van de Nuenense bevolking is. Op dit moment is dat niet zo. Daarom zou het goed zijn als ook anderen dan oudere witte mannen geïnteresseerd raken en zich willen inzetten voor de coöperatie. Het doel is maatschappelijk, het middel innovatie/techniek, net hoe je de nadruk legt. 

De ledenraad 
Wil je invloed hebben op de richting van onze gemeenschap? Ben je geïnteresseerd in samenwerken met anderen om zinvolle veranderingen te realiseren? Overweeg dan om lid te worden van de Ledenraad van de Coöperatie OnsNet Nuenen.

De Coöperatie OnsNet Nuenen werkt aan diverse interessante projecten op het gebied van energietransitie, A.I., domotica, en meer. Als lid van de Ledenraad kun je niet alleen bijdragen aan deze projecten, maar ook jouw eigen kennis en expertise inbrengen om nieuwe ideeën te stimuleren. 

Bovendien speel je als lid van de Ledenraad een belangrijke rol bij het beoordelen van het bestuursbeleid, de verslaglegging, het goedkeuren van de jaarrekening en de begroting. Je hebt ook de mogelijkheid om mee te beslissen over wijzigingen in de statuten, waardoor je direct invloed hebt op hoe de coöperatie zich ontwikkelt.  

De Ledenraad komt drie keer per jaar bijeen, en elk jaar organiseren we een etentje voor alle ledenraadsleden. Dit biedt een fijne gelegenheid om andere leden te ontmoeten en ervaringen te delen. 

Interesse? 
Wil jij de ledenraad die voorkomt uit de coöperatieve structuur versterken met jouw kennis, expertise en enthousiasme? Neem dan contact met ons op via dit formulier. We nemen dan contact met jou op voor een kennismakingsgesprek.