Ledenvoordeel, beleef met korting Virtual Reality bij Enversed

Ervaar Virtual Reality
Kies uit diverse Virtual Reality ervaringen en stel jouw ultieme familie- of vriendenuitje samen. Ontdek samen andere werelden, ga de competitie aan of maak er een gezellig feestje van. Het aanbod van Enversed is geschikt voor jong en oud, maar wel vanaf een minimumleeftijd van acht jaar.

Neem een kijkje in het Experience Center van Enversed, gelegen op de 7e etage van het iconische Veemgebouw op Strijp-S in Eindhoven. In het Experience Center beleef je niet alleen spannende avonturen in Virtual Reality, maar kun je genieten van een ijskoude frisdrank of een lekkere kop koffie.

Je speelt sommige VR-ervaringen tegelijk en sommige om de beurt. In het laatste geval kijk je vanaf een comfortabele loungebank mee met andere spelers. Zo ben je voor je het weet weer aan de beurt.

Kortingscode

Speciaal voor CONN leden hebben we een kortingscode! De kortingscode (geldig tot en met 31 december 2024) geeft recht op 15% korting, maar geldt alleen voor (let op: De korting zie je pas als je afrekent) :

  • Party Bundle
  • Jungle Quest Escape Adventure (vanaf 8+ jaar)

Direct aan de slag!
Wil je al direct aan de gang met VR en ben je lid van de CONN, neem dan contact met ons op via dit formulier. We sturen dan de kortingscode naar jou op.

Ben je nog geen lid, word dat dan snel!
Lid worden is gratis maar kan alleen als je gebruik maakt van het glasvezelnetwerk in de gemeente Nuenen. Dit staat los van welke provider je kiest die via “onze glasvezel” diensten aanbiedt zoals internet, TV en telefoon. Als lid van de coöperatie ben je in feite mede-eigenaar van het glasvezelnetwerk in Nuenen.

Meld je hier aan als lid (je moet wel voldoen aan de voorwaarden), en krijg de kortingscode voor jouw VR ervaring bij Enversed opgestuurd via de mail.

Locatie van Enversed Experience Center is:
Torenallee 100-02 | 7e etage
5617 BE Eindhoven
040 737 05 98
klantenservice@enversed.com
Kijk hier voor de openingstijden.

Verzilver de code vóór 31 december hier.


Wist je dat deze locatie ook beschikbaar is voor jouw (bedrijfs)events?
Enversed organiseert ook events waarin ze organisaties de zakelijke potentie van speltechnologie laten ervaren middels hun nieuwe GameChangers programma.

Wil je meer weten over CONN, kijk dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *