Nieuwe voorzitter en leden in Ledenraad

Met ingang van 12 december 2018 is, tijdens de ledenraadvergadering, Jan Zwaan officieel benoemd tot voorzitter van de Ledenraad. Jan zal de komende drie jaar voorzitter zijn, waarna het mogelijk is om nog twee maal drie jaar door te gaan.

Jan neemt de voorzittershamer over van Piet Bartholomeus, die in de loop van 2018 aftrad nadat zijn maximale termijn was afgelopen.

De ledenraad heeft tevens twee nieuwe leden verwelkomd, te weten Hans van Sambeek en Wim Nijdam. Het bestuur van de Conn kijkt uit naar de samenwerking met de nieuwe leden en wenst hen veel succes.

De ledenraad bestaat nu uit 12 personen. Zie voor het overzicht de pagina Het bestuur en de ledenraad.

Per eind maart 2019 wordt er afscheid genomen van twee leden, omdat zij de maximale termijn hebben bereikt. Het bestuur van de Conn is Hans Bloos en Frans Maasakkers zeer dankbaar voor hun bijdragen in de afgelopen jaren.

Bestuursvoorzitter Willem Ligtvoet

Willem Ligtvoet, voorzitter van het bestuur van de Conn, is tijdens de ledenraadvergadering herkozen. Daarmee start voor Willem zijn derde driejarige termijn als voorzitter. Ook voor deze positie geldt een maximale termijn van drie keer drie jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *