IoT Workshop – UPDATE

In navolging van een geslaagde eerste Internet of Things (IoT) Workshop organiseert de Conn en haar Technische Commissie een nieuwe workshop over dit thema. Net als in oktober vorig jaar zal er uitleg zijn over de mogelijkheden die IoT biedt en gaat u zelf aan de slag met The Internet of Things.

De Conn heeft begin vorig jaar een antenne op het dak van het Klooster geplaatst en is sindsdien onderdeel van de The Things Network gemeenschap. Dit LoRa-netwerk (een technologie die ontwikkeld is voor Internet of Things) biedt een zeer laagdrempelige vorm van techniek, waarmee iedereen – van amateur tot professional – uit de voeten kan.

Momenteel zijn wij druk bezig met de voorbereidingen van de workshop. Heeft u interesse om deel te nemen? Dan kunt u alvast een mail sturen naar info@connuenen.nl onder vermelding van IoT Workshop. Zodra de datum en inhoud bekend is, zullen wij u op de hoogte brengen per mail. De workshop vindt plaats in het Klooster. Deelname is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt.

LET OP: De aanvankelijk genoemde datum van 14 maart komt te vervallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *