Save the date: Avondje Conn 2022

Op woensdag 28 september 2022 staat het Avondje Conn weer op het programma. Net als vorig jaar nodigen wij alle leden uit te komen kijken en luisteren naar een aantal sprekers. Centraal op het Avondje Conn staat het glasvezelnetwerk in Nuenen en de mogelijkheden die dit biedt. We zijn nog bezig met de samenstelling van het programma, maar u kunt de datum vast noteren.

Het Avondje Conn vindt plaats op 28 september 2022 van 20.00 uur tot 22.00 uur in het Klooster in Nuenen. De deuren zullen om 19.30 openen, zodat we u alvast een kopje koffie kunnen aanbieden. We sluiten de avond tevens af met een drankje. Toegang is gratis en aanmelden kan binnenkort. Wij sturen u daarvoor een uitnodiging op dit mailadres en we zullen het Avondje Conn ook aankondigen via de lokale media.

Tijdens het Avondje Conn presenteert het bestuur van de Conn elk jaar de voortgang van de projecten. Ook nodigen we elk jaar gastsprekers uit die ons allen wat vertellen over interessante ontwikkelingen op het gebied van connectiviteit en diensten. We delen het programma met u zodra we dit afgerond hebben.

Komt u?

Toegang is gratis. U kunt zich aanmelden door een mailtje te sturen naar info@connuenen.nl onder vermelding van Avondje Conn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *