Gratis lidmaatschap Coöperatie OnsNet Nuenen

Maak je gebruik van het glasvezelnetwerk in Nuenen? Dan kan je lid worden van de Coöperatie OnsNet Nuenen (CONN). Het lidmaatschap van de CONN is volledig gratis en behalve je inschrijving is er geen enkele verplichting.

Om lid te worden, verzoeken we je u op deze website je gegevens in te voeren. Deze gegevens vallen onder ons privacyreglement en worden niet beschikbaar gesteld aan providers en/of andere commerciële partijen.

We zetten graag voor je op een rijtje wat de voordelen zijn van het gratis lidmaatschap van de CONN:

 • De CONN behartigt je belangen als gebruiker van het glasvezelnetwerk. De coöperatie bezit 95% van alle aandelen in NEM Nuenen bv (NEMN), die het Nuenense glasvezelnetwerk bezit en exploiteert. Als aandeelhouder kan de coöperatie ervoor zorgen dat je kunt rekenen op een goed, modern en betrouwbaar glasvezelnetwerk in Nuenen, ongeacht of je geabonneerd bent bij KPN, T-Mobile of andere aanbieders van internet, beeld en geluid.
 • Hoe meer leden er zijn, hoe interessanter Nuenen is voor nieuwe, innovatieve partijen. Er zijn allerlei grote en kleine bedrijven die interessante diensten over glasvezel leveren. Vaak willen zij actief worden op netwerken die veel gebruikt worden. Met elk lid van de CONN wordt het glasvezelnetwerk in Nuenen aantrekkelijker.
 • De leden worden op de hoogte gehouden van de mogelijkheden van het gebruik van het netwerk via de website van de CONN, nieuwsbrieven en informatiebijeenkomsten. De CONN richt zich op de wensen van de leden en zet zich in om die te realiseren.
 • De CONN zet de haar door de NEMN beschikbaar gestelde financiële middelen in ter initiëring en ondersteuning van projecten in het kader van cultuur, zorg en welzijn. Zie daarvoor de projecten op deze website.
 • Als lid van de CONN heb je, via de ledenraad, invloed op de besluitvorming van de coöperatie met betrekking tot advies en keuze voor initiatieven, activiteiten en projecten.

Hoe kan je lid worden?

Je kan je lidmaatschap bevestigen op de website van de CONN. Dit is eenmalig en u kunt het zelf beheren, bijvoorbeeld bij verhuizing. Lid worden is alleen mogelijk als je diensten via het glasvezelnetwerk in Nuenen afneemt.

 • Klik op ‘LID WORDEN
 • Vul alle velden in.
 • Je kunt zelf een Wachtwoord kiezen, de CONN kan dit niet inzien (en niet wijzigen).
 • Klik op het eerste vakje dat onderin staat (zodat er een vinkje verschijnt) als je onze digitale nieuwsbrief wilt ontvangen.
 • Klik op het tweede vakje dat onderin staat (zodat er een vinkje verschijnt), om je inschrijving als lid van de CONN te bevestigen.
 • Klik op ‘Registreer’.

Daarmee heb je je lidmaatschap bevestigd. Je ontvangt automatisch een mail waarin wordt aangegeven dat de bevestiging is ontvangen.