CON NUENEN ondersteunt Dwèrs op het ijs

Ook dit jaar vond de tweede editie van Dwèrs op het ijs plaats in het hart van ons dorp, van zaterdag 16 december 2023 tot en met 7 januari 2024. De Coöperatie OnsNet Nuenen vond dit evenement zo leuk dat we hebben besloten het te ondersteunen.
Dwèrs op het ijs was niet alleen een gezellig versierde schaatsbaan rondom de Aardappeleters, maar ook een warm Wintercafé met een uitgebreid programma, zowel op de ijsbaan als in het Wintercafé: van silent discoschaatsen tot prikkelarm schaatsen en van de dwèrse babes bingo tot een mannenbingo met Huub Hangop!


Historie: Het bestuur van de stichting Dwèrs op het ijs vond dat de jeugd van Nuenen voor ouderwets schaatsplezier niet naar omliggende dorpen zou hoeven te gaan. Ze staken de koppen bij elkaar, spendeerden vele uren aan de voorbereiding en plannen maken en organiseerden in de kerstvakantie van ’22-’23 voor het eerst Dwèrs op het ijs. De tweede editie heeft net plaatsgevonden met de hulp van 140 vrijwilligers! Ook deze keer is het gelukt om jong en oud in Nuenen schaatsplezier te bezorgen tijdens de kerstperiode!

We kijken uit naar de derde editie!

Heb jij ideeën voor een project waarbij ons glasvezelnetwerk ingezet kan worden, neem dan contact met ons op via deze pagina.

Bekijk de aftermovie hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *