Veilig en zelfstandig wonen, de Gemeente Nuenen, Leefsamen en CONN helpen u!

De gemeente Nuenen wil haar inwoners graag ondersteunen om veilig en zelfstandig te wonen. Daarom bieden we in samenwerking met de Coöperatie Ons Net Nuenen u de mogelijkheid om kosteloos kennis te maken met Leefsamen. Dit is een alarmdienst voor mensen die zelfstandig en veilig thuis willen blijven wonen. Deze alarmdienst is bedacht en ontwikkeld samen met gemeenten en hulpdiensten. Leefsamen is vorig jaar in onze gemeente geïntroduceerd en zeer goed ontvangen door een groot aantal deelnemers.

Zo maakt Leefsamen thuis wonen veiliger
Gaat er iets mis met u, of uw woning? Dan wordt dit gemeld door slimme sensoren in uw woning. Denk aan alarm bij brand, paniek, inbraak, vallen of dwalen. Uw zelf gekozen contacten ontvangen direct een melding, zodat er direct hulp naar u toe kan komen.

Persoonlijke uitleg
Na uw aanmelding, komt Leefsamen op de door u gewenste datum en tijd op bezoek. Tijdens dit bezoek wordt, als het kan met een naaste erbij, uw situatie besproken en bekijkt de monteur samen met u wat voor u het beste werkt. Vervolgens worden de benodigde sensoren geplaatst en wordt de alarmering op uw wensen afgestemd. Ook ontvangt u advies met verbeterpunten voor uw woning.

Proefperiode
Om mee te doen, heeft u een internetverbinding in uw woning nodig. Na het bezoek van de monteur probeert u de dienst 3 maanden gratis uit. Aan het einde van deze periode ontvangt u een brief van Leefsamen met de vraag of u de dienst wilt voorzetten. Bent u tevreden, dan wordt u klant. Bent u niet tevreden? Dan zit u nergens aan vast. We vragen u dan de sensoren terug te sturen naar Leefsamen.

Meld je aan voor 1 mei 2024
Wacht niet te lang met aanmelden. Deelname is beperkt tot een maximaal aantal deelnemers. U kunt op drie manieren aanmelden:

Bel of mail gerust als je vragen heeft
Voor vragen kun je bellen met Leefsamen, de organisatie achter dit project op het telefoonnummer 040-7800641.

Voor meer informatie of aanmelden, download de brochure of ga naar de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *