KPN prominent aanwezig tijdens van Gogh Mèrt

Tijdens de van Gogh Mèrt Nuenen op 9 juni 2024 trok KPN met hun futuristische Game Tour Truck veel bekijks.
Niet alleen buiten, waar men op de foto kon met het Nederlandse team, of kon spreken met de standbemanning over de mogelijkheden van een glasvezelabonnement, maar juist ook binnen waar actief gegamed werd.

In de Game Tour Truck werd de onderlinge competitie niet geschuwd. In de formule 1 game ging het dan ook vooral tussen Max en Lewis.

KPN is een partner van Coöperatie OnsNet Nuenen, aangezien we beiden aandeelhouder zijn van Netwerk Exploitatie Maatschappij Nuenen bv (NEM Nuenen).

  • De Coöperatie OnsNet Nuenen bezit het merendeel van de aandelen in NEM Nuenen, maar heeft voornamelijk een toezichthoudende rol op de exploitatie van het netwerk.
  • Reggefiber bv, tegenwoordig 100% eigendom en onderdeel van KPN, bezit de overige aandelen en prioriteitsaandelen. Reggefiber staat garant voor de bancaire financiering van de aanleg en heeft de overwegende zeggenschap in NEM Nuenen bv. Reggefiber heeft zich gespecialiseerd in de aanleg en onderhoud van glasvezelnetwerken, en bezit de deskundigheid die voor een goed technisch en financieel beheer van het netwerk nodig is.

Over KPN
Nederland digitaliseert in razend tempo. We winkelen online, werken vaker thuis en regelen steeds meer zaken digitaal. Ook bijvoorbeeld zorg en onderwijs. Veilig, betrouwbaar en snel internet wordt daarom steeds belangrijker. KPN wil van Nederland het best verbonden land ter wereld maken.

Wij zetten alles op alles om iedereen in Nederland te verbinden met een duurzame toekomst. Met passie werken we aan veilige, betrouwbare, en toekomstbestendige netwerken en diensten, zodat mensen en apparaten altijd en overal met elkaar verbonden kunnen zijn. Tegelijkertijd bieden en grijpen we kansen voor een welvarende en schonere wereld dankzij onze duurzame werkwijze.

KPN gelooft in de kracht van verbinding, al bijna anderhalve eeuw lang. In 1881 maakten wij het openbare telefoonnet van Nederland. Op kleine schaal maakte ons land voor het eerst kennis met het wonder van telecommunicatie. Het was de basis voor het wijdvertakte KPN-netwerk van vandaag, dat tot alle uithoeken van het land reikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *