Vacatures ledenraad (V/M)

Wil je invloed hebben op de richting van onze gemeenschap? Ben je geïnteresseerd in samenwerken met anderen om zinvolle veranderingen te realiseren? Overweeg dan om lid te worden van de Ledenraad van de Coöperatie OnsNet Nuenen.

De Coöperatie OnsNet Nuenen werkt aan diverse interessante projecten op het gebied van energietransitie, AI (Artificial Intelligence), domotica, en meer. Als lid van de Ledenraad kun je niet alleen bijdragen aan deze projecten, maar ook jouw eigen kennis en expertise inbrengen om nieuwe ideeën te stimuleren. 

omdat wij een maatschappelijk doel t.b.v. Nuenen nastreven, zou het goed zijn als de ledenraad enigszins een afspiegeling van de Nuenense bevolking is. Op dit moment is dat niet zo. Daarom zou het goed zijn als ook anderen dan oudere witte mannen geïnteresseerd raken en zich willen inzetten voor de coöperatie. Het doel is maatschappelijk, het middel innovatie/techniek, net hoe je de nadruk legt.

Voor meer informatie, lees hier verder….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *