Leefsamen heeft aanbod voor Nuenenaren

In de zomer van 2018 is het project Leefsamen in Nuenen gestart. Leefsamen zorgt voor een veilige woonsituatie voor ouderen door slimme sensoren te verbinden met hun naasten en indien nodig met een lokale servicecentale. Op die manier is er altijd hulp bij een alarmsituatie zoals brand en inbraak, maar ook als er al meer ondersteuning nodig is in panieksituaties en bij vallen of dwaling.  Er was toen grote animo voor het project. Er waren zelfs meer aanmeldingen dan beschikbare deelnemersplaatsen.

De coöperatie heeft dit initiatief in 2018 ondersteund en het project in Nuenen nauwlettend gevolgd. In 2019 werd het volgens plan afgesloten en sindsdien timmert Leefsamen op meerdere plekken in Nederland aan de weg.

Met veel plezier kunnen wij u melden dat Leefsamen een nieuw aanbod heeft voorbereid voor de Nuenense gemeenschap. Leefsamen biedt de eerste honderd deelnemers het pakket aan sensoren, de installatie en eerste maand van het abonnement volledig gratis aan. Kijk op www.leefsamen.nl/nuenen voor het complete aanbod en de abonnementskosten die na de eerste maand gelden. Leefsamen biedt de korting aan maximaal honderd deelnemers en de actie loopt tot 5 maart 2021.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *