Hans Doffegnies neemt voorzittersrol over van Willem Ligtvoet

De ledenraad van de Conn heeft Hans Doffegnies benoemd tot de nieuwe voorzitter van de Coöperatie OnsNet Nuenen, de Conn. Hans neemt deze positie per 1 januari 2022 over van Willem Ligtvoet. De rol van voorzitter wordt statutair voor maximaal drie periodes van steeds drie jaar ingevuld.

Hans Doffegnies is in het dagelijks leven werkzaam als Directeur Strategisch Programma ‘Summa 2025’ bij Summa College in Eindhoven. Daarnaast is hij lid van de Raad van Commissarissen van Breedband Regio Eindhoven (BRE) / Eindhoven Fiber Exchange (EFX).

Hans, woonachtig in Gerwen, is sinds 2019 secretaris van het bestuur en heeft in die functie in het afgelopen najaar een nieuw beleidsplan geschreven voor de periode tot 2025. Aan hem en de medebestuursleden om dit plan verder uit te werken en de plannen in gang te zetten.

Willem Ligtvoet heeft negen jaar de positie van voorzitter van de Conn bekleed. In deze periode is de Conn gegroeid tot de huidige coöperatieve vorm met ruim 2300 leden, is de aandeelhoudersrol in de NEMN geïntensiveerd en zijn er vele maatschappelijke en innovatieve projecten gestart.

De LON heeft onlangs een interview met Hans Doffegnies en Willem Ligtvoet uitgezonden over de bestuurswisseling. Deze is te bekijken via deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *