Ledenvoordeel, met korting naar het Evoluon

Stap aan boord van het Evoluon en laat je betoveren! Op dit moment schitteren er twee baanbrekende exposities die je absoluut niet wilt missen: RetroFuture en Spacefarming. Met een Evoluon kaartje krijg je toegang tot beide tentoonstellingen en dompel jezelf onder in de spannende wereld van de toekomst.

Speciaal voor onze leden hebben we een kortingscode! Met deze code ontvang je 20% korting op twee volwassenenkaartjes, geldig tot en met 31 december 2024.

Word lid!
Lid worden is gratis maar kan alleen als je gebruik maakt van het glasvezelnetwerk in de gemeente Nuenen.
Dit staat los van welke provider je kiest die via “onze glasvezel” diensten aanbiedt zoals internet, TV en telefoon.

Als lid van de coöperatie ben je in feite mede-eigenaar van het glasvezelnetwerk in Nuenen.

Meld je hier aan als lid en krijg de kortingscode om naar het Evoluon te gaan opgestuurd via de mail.

Verzilver de code vóór 1 april 2024 via: https://evoluon.com/nl/expo.

Voel je vrij om je (klein)kinderen mee te nemen, want tickets voor jongeren onder de 18 kosten slechts 1 euro. Bovendien geldt er een speciaal tarief van 7,50 euro voor zowel senioren van 65+ als studenten.

Over de Spacefarming expositie
Ontdek de toekomst van voedsel!
De tentoonstelling Spacefarming: de toekomst van voedsel onthult de voedselrevolutie die ons te wachten staat op planeet Aarde en ver daarbuiten. Aardappelen van Mars, algenshake voor ontbijt en kweekvlees op je burger, dompel je onder in de toekomst van ons voedsel!

Over de Retrofuture expositie
Maak jezelf future-proof
Laat je meevoeren naar de toekomst van gisteren met RetroFuture. Een verbazingwekkende tentoonstelling over de eeuwige toekomstdromen van de mensheid.

RetroFuture verkent hoe we in het verleden naar de toekomst keken en wat nu onze verwachtingen van de toekomst zijn. De tentoonstelling is samengesteld door Next Nature.

Wil je meer weten over CONN, kijk dan hier.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *